Nätverksträff för spelberoendebehandlare

  • 2023-05-15

  • 9 - 16

  • Centrum för psykiatriforskning och via Zoom

Välkommen till vårens nätverksträff för spelberoendebehandlare! Nätverksträffen hålls den 15– 16 maj 2023. Träffen ges i ett blandat format där du kan välja mellan att delta på plats eller digitalt via Zoom.

Kursinformation

Träffen ger dig möjlighet att uppdatera dina kunskaper om spelberoende och behandling av spelberoende. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att nätverka med andra personer som arbetar med spelberoendebehandling. Detaljerat program kommer närmre inpå träffen.

Tid och plats

Tid:
Måndag den 15 maj 2023, kl. 9.00 – 16.00
Tisdag den 16 maj 2023, kl. 9.00 – 12.00

Plats:
1) Fysiskt: Centrum för psykiatriforskning, Norra stationsgatan 69, plan 6, 90-salen, Stockholm.

2) Digitalt: Du som väljer att delta via Zoom får Zoom-länk några dagar innan träffen.

Föreläsare

Nätverksträffen leds av Anders Nilsson, leg psykolog och doktor i psykologi och Viktor Månsson, leg psykolog och doktorand.

Centrum för Psykiatriforskning har många års erfarenhet av behandling, utbildning och forskning rörande spelberoende och spelproblem. Besök gärna CPF:s hemsida.

Anmälan

Sista anmälningsdagen är 14 april 2023. 

Efter att anmälningstiden har gått ut ses anmälan som bindande och en faktura skickas ut. Vi har ett begränsat antal platser så anmäl dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot ditt deltagande!

Psykiatri, Centrum för psykiatriforskning, Behandlare, Kurator, Arbetsterapeut, Behandlingsterapeut, Psykolog, Psykoterapeut, Socionom, Sjuksköterska, Att söka just nu, Kursformat, VT23