Nätverksträff för spelberoendebehandlare

  • 2022-12-01

  • 9.30 - 12

  • Kursen är en hybridkurs

Välkommen till höstens nätverksträff för spelberoendebehandlare! Nätverksträffen hålls den 1– 2 december 2022. Träffen ges i ett blandat format där du kan välja mellan att delta på plats eller digitalt via Zoom.

Kursinformation

Träffen ger dig möjlighet att uppdatera dina kunskaper om spelberoende och behandling av spelberoende. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att nätverka med andra personer som arbetar med spelberoendebehandling. Detaljerat program kommer närmre inpå träffen.

Tid och plats

Tid:
Torsdag den 1 december 2022, kl. 9.30 – 16.00
Fredag den 2 december 2022, kl. 9.00 – 12.00

Plats:
Centrum för psykiatriforskning, Norra stationsgatan 69, plan 6, 90-salen, Stockholm. Du som väljer att delta via Zoom får Zoom-länk några dagar innan träffen.

Det kommer att finnas möjlighet att delta på plats på Centrum för psykiatriforskning, Norra stationsgatan 69 Stockholm för ett begränsat antal deltagare beroende. I anmälningsformuläret väljer du om du vill delta på distans eller fysiskt. 

Föreläsare

Nätverksträffen leds av Anders Nilsson, leg psykolog och doktor i psykologi och Viktor Månsson, leg psykolog och doktorand.

Centrum för Psykiatriforskning har många års erfarenhet av behandling, utbildning och forskning rörande spelberoende och spelproblem. Besök gärna vår hemsida www.psykiatriforskning.se.

 

Anmälan

Sista anmälningsdatum är 6 november 2022. Efter att anmälningstiden har gått ut ses anmälan som bindande och en faktura skickas ut. Vi har ett begränsat antal platser så anmäl dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot ditt deltagande!

Centrum för psykiatriforskning, Behandlare, Kurator, Arbetsterapeut, Behandlingsterapeut, Psykolog, Psykoterapeut, Socionom, Sjuksköterska, Kursformat, Distans, Klassrum, HT22