Utbildningsadministratör vid Centrum för psykiatriforskning

Institutionen för klinisk neurovetenskap (CNS) är en av Karolinska Institutets största institutioner. Institutionen är indelad i fem avdelningar som bedriver forskning och utbildning om hjärnans funktion - från molekylärnivå till samhällsnivå. Institutionen har omkring 450 anställda och drygt 230 registrerade doktorander. Omsättningen är cirka 450 miljoner kronor per år.

Arbetet på institutionen är i hög grad integrerat med de kliniska verksamheterna vid Region Stockholm, Karolinska Universitetssjukhuset samt S:t Eriks ögonsjukhus. Ett nära samarbete finns även med andra forskargrupper vid Karolinska Institutet samt med andra universitet.
Mer information hittar du på vår hemsida.

Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Centrum för psykiatriforskning (CPF) är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde och Institutionen för klinisk neurovetenskap, Karolinska Institutet. På CPF har du en unik möjlighet att bidra till administration i en engagerande miljö.

CPF Fortbildning erbjuder fortbildning inom området klinisk psykiatri där vi deltar i alla moment av kursgivning; från initiativtagande till faktiskt genomförande. Vi behöver nu rekrytera en ny medarbetare till enheten.

Din roll

Den aktuella tjänsten innefattar administrativa och kursadministrativa uppgifter. Detta innebär att kommunicera med och besvara frågor från kursdeltagare, kursgivare och andra kursadministratörer, att boka föreläsare, lokaler och hotell för deltagare, samt att vara behjälplig i att boka in och upprätta avtal med föreläsare och fakturahantering. Utöver detta består arbetet av att stödja kursgivare i den konkreta kursgivningen (kopiera material, beställa fika, sammanställa kursutvärderingar, kopiera inskickade examinationer osv.) samt även lägga upp material (scheman, powerpoints, kursutvärderingar, deltagarlistor) i digitala läroplattformar (Luvit, Ping Pong eller Canvas), samt vara behjälplig med att arkivera kursen. Arbete i centrala METIS-kansliet kan också ingå i tjänsten.

Vem är du?

Du ska ha examen från en teoretisk gymnasieutbildning. En akademisk examen är meriterande. Datorvana är ett måste och det är meriterande att ha arbetat i läroplattformarna Luvit, Ping Pong eller Canvas, samt att ha kunskap i LADOK och SELMA. Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration är starkt meriterande. Du ska behärska svenska språket muntligt och skriftligt väl, samt ha god förmåga att skriva på engelska. 

För att kunna fylla rollen som utbildningsadministratör behöver du vara serviceinriktad, noggrann och effektiv. Du behöver ha god förmåga att möta andra människors stress, att tolerera när andra glömmer eller gör fel, och att då kunna vara behjälplig att lösa den uppkomna situationen. Du behöver med gott omdöme kunna prioritera dina arbetsuppgifter. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och då särskilt förmågan att arbeta självständigt, vara initiativtagande och ha god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att sökanden är väldigt strukturerad och har god problemlösningsförmåga.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Centrum för psykiatriforskning, Norra Stationsgatan 69.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 17 januari 2020.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Information om tjänsten

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överesnkommelse

Löneform

Månadslön

Referensnummer

2-6564/2019

Kontakt

Karolia Sörman, Enhetschef, karolina.sorman@ki.se

Anna Wendel, Personaladministratör, anna.wendel@ki.se

Facklig företrädare

Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80

Arsalan Amir, SACO, 08 - 517 733 37

Venus Azhary, OFR, 0707-124 127

Publicerat

2019-12-19

Sista ansökningsdag

2020-01-17