Skriv ut den här sidan

Utbildningsadministratör till Fortbildningen

Centrum för psykiatriforskning är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde och Karolinska Institutet. Centrumbildningen har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län.

CPF Fortbildning erbjuder fortbildning inom området klinisk psykiatri. Kurserna kan vara utformade som uppdragsutbildningar som ger högskolepoäng eller som ren professionsutveckling. Enheten deltar i alla moment av kursgivning; från initiativtagande till faktiskt genomförande. Enheten driver även ett nationellt kansli för så kallade METIS-kurser. Det innebär ett uppdrag att nationellt stödja och samordna utbildning av ST-läkare i psykiatri respektive barn- och ungdomspsykiatri, inklusive subspecialiteter. Vi behöver nu rekrytera en ny medarbetare till enheten.

Arbetsuppgifter

Den aktuella tjänsten innefattar två övergripande delar. Den huvudsakliga delen kommer att vara administrativa och kursadministrativa uppgifter, som innebär att kommunicera med och besvara frågor från kursdeltagare, kursgivare och andra kursadministratörer, att boka föreläsare, lokaler och hotell för deltagare, samt att vara behjälplig i att boka in och upprätta avtal med föreläsare och fakturahantering. Arbetet innebär även att stödja kursgivare i den konkreta kursgivningen (kopiera material, beställa fika, sammanställa kursutvärderingar, kopiera inskickade examinationer osv.) samt även lägga upp material (scheman, powerpoints, kursutvärderingar, deltagarlistor) i digitala lärplattformer (PingPong eller Canvas), samt vara behjälplig med att arkivera kursen. Arbete i centrala METIS-kansliet ingår också i tjänsten. Den andra delen av tjänsten innefattar att arbeta i ett projekt kring webbaserade utbildningar på CPF. I det projektet innefattar arbetsuppgifter att stödja kursgivare att bygga upp en struktur kring inspelning och digitalisering av undervisningsmaterial samt att bygga upp en plattform för webbaserat material och interaktiva forum som utgår från CPF.

Kvalifikationer

Du ska behärska svenska språket muntligt och skriftligt väl, samt ha god förmåga att skriva på engelska. Du ska ha en examen från en teoretisk gymnasieutbildning. En akademisk examen är meriterande. Datorvana är ett måste och det är meriterande att ha arbetat i lärplattformerna PingPong eller Canvas, samt att ha kunskap i LADOK och SELMA. Du bör även ha tidigare arbetslivserfarenhet inom administration. För att kunna fylla rollen som utbildningsadministratör behöver du vara serviceinriktad, noggrann och effektiv. Du behöver ha god förmåga att möta andra människors stress, att tolerera när andra glömmer eller gör fel, och att då kunna vara behjälplig att lösa den uppkomna situationen. Du behöver med gott omdöme kunna prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och då särskilt förmågan att arbeta självständigt, vara initiativtagande och ha god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att sökanden är väldigt strukturerad och har god problemlösningsförmåga.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning på ett år med möjligheter till förlängning för rätt person.

Information om tjänsten lämnas av

Karolina Sörman (karolina.sorman@ki.se), Enhetschef Fortbildningen

Ansökning

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök här senast 2019-07-07.

Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Övrig information 

Tjänsten avser en anställning inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med anknytning till Karolinska Institutet. Intervjuer sker löpande.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.