Samordnare/projektledare inom folkhälsovetenskap till STAD

Centrum för psykiatriforskning (CPF) är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och Karolinska Institutet (KI). CPF har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. Vi är idag c:a 120 medarbetare och sitter i trevliga lokaler på Norra Stationsgatan 69 i Hagastan. Läs mer om CPF på: www.psykiatriforskning.se.

Nu söker vi på CPF en samordnare/projektledare inom ANDTS-området (alkohol, narkotika, dopning, tobak och spel) till vår enhet STAD.  Läs mer om STADs verksamhet på: www.stad.org 

STAD har i över 25 år bedrivit ett framgångsrikt arbete för att minska ANDTS-relaterade problem. Exempel på metoder som STAD har utvecklat är Ansvarsfull AlkoholserveringKrogar mot Knark100 % Ren Hårdträning och Fotboll utan Fylla. Utöver att utveckla, implementera och utvärdera metoder arbetar vi även med att förvalta, sprida och kvalitetssäkra metoder. Vi söker en erfaren och driven medarbetare som ska arbeta med flera av våra metoder.

Tjänsten är en projektanställning på två år, för rätt person finns möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Den här tjänsten omfattar att samordna och utveckla STADs ANDTS-arbete i tillsammans med våra olika samverkanspartners. Exempel på arbetsuppgifter är att arrangera nätverksträffar och utbildningar, projekt- och utbildningsadministration, kursledningsansvar, kommunikationsarbete (hemsida, sociala medier), material- och metodutveckling och budgetansvar.

Kvalifikationer

 • Universitetsexamen på lägst C-nivå
 • Erfarenhet av projektledning
 • Goda kunskaper inom ANDT
 • Erfarenhet av/goda kunskaper om lokalt förebyggande arbete
 • Goda kunskaper inom folkhälsovetenskap
 • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Vana att tala och presentera inför publik

Meriterande

 • Utbildning inom folkhälsovetenskap
 • Erfarenhet av att arbeta i forskningsprojekt
 • Erfarenhet av kursledning
 • Goda Kunskaper inom ANDTS

Personliga egenskaper

Arbetet ställer höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter en utåtriktad, positiv personlighet, och att du tycker om och har erfarenhet av att arbeta med nätverk. Du ska vara strukturerad, målinriktad, ha god planeringsförmåga, vara van att arbeta både självständigt och i grupp, samt ha förmåga att hantera olika arbetsinsatser parallellt.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder en stimulerande och spännande arbetsplats med ett gott kollegialt arbetsklimat där vi värnar om våra medarbetare.

 Om du är intresserad så skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi går löpande igenom ansökningarna. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Isabelle Sundin, HR-konsult, Centrum för psykiatriforskning: isabelle.sundin@regionstockholm.se

Ansökan

Läs mer och ansök här senast 2022-11-25.