Skriv ut den här sidan

Samordnare till STADs antidopningsarbete

STAD (Stockholm förebygger alkohol- och drogproblem) arbetar med förebyggande insatser inom ANDT-området (alkohol, narkotika, dopning och tobak). STAD bedriver sitt arbete genom två professionella team – en forskargrupp och en projektledar/samordnargrupp, som i tät samverkan utvecklar, implementerar och utvärderar nya preventionsmetoder. Läs mer om STAD på: www.stad.org.

Organisatoriskt hör STAD till Centrum för psykiatriforskning (CPF), som är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och Karolinska Institutet. CPF har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. Vi medverkar också i utvecklingsprojekt lokalt och nationellt.

STAD söker nu två drivna samordnare till vårt spännande dopningsförebyggande arbete som riktar sig mot träningsanläggningar. Ditt arbete sker inom ramen för 100 % ren hårdträning, en metod som STAD utvecklat och nu sprider genom det nationella nätverket PRODIS (Prevention av dopning i Sverige). För mer information besök våra sidor: för allmänheten och gym: http://www.renhardtraning.com/ och för samordnare: http://www.prodis.se/.

Arbetet ställer höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter en utåtriktad, positiv personlighet, och att du tycker om och har erfarenhet av att arbeta med nätverk. Du ska vara strukturerad, målinriktad, ha god planeringsförmåga, vara van att arbeta både självständigt och i grupp, samt ha förmåga att hantera olika arbetsinsatser parallellt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att samordna det nationella nätverket samt stötta regionala och lokala samordnare samt anslutna gym, arrangera nätverksträffar och utbildningar, metodutveckling och budgetansvar. Du förväntas även att medverka i våra andra projekt på STAD.

Kvalifikationer

 • Universitetsexamen på lägst C-nivå
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av kursledning
 • Goda kunskaper inom folkhälsovetenskap
 • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Vana att tala och presentera inför publik

Meriterande

 • Goda kunskaper inom ANDT
 • Erfarenhet av/goda kunskaper om lokalt förebyggande arbete
 • Utbildning inom folkhälsovetenskap
 • Erfarenhet och kunskap inom dopningsområdet
 • Erfarenhet av att arbeta i forskningsprojekt

Vi erbjuder en stimulerande och spännande arbetsplats med ett gott kollegialt arbetsklimat där vi värnar om våra medarbetare. Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Stockholm.

Anställningsform

tidsbegränsad anställning (heltid) på ett år med start så snart som möjligt, för rätt person finns möjligheter till förlängning.

För frågor om tjänsten

kontakta HR-konsult Isabelle Sundin (isabelle.sundin@sll.se), tel. 073-045 34 71.

Ansökning

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök här senast 2019-06-28.

Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Övrig information 

Tjänsten avser en anställning inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med anknytning till Karolinska Institutet. Intervjuer sker löpande.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.