Projektkoordinator till STAD, Centrum för psykiatriforskning

STAD (Stockholm förebygger alkohol- och drogproblem) arbetar med förebyggande insatser inom ANDTS-området (alkohol, narkotika, dopning, tobak och spel). STAD bedriver sitt arbete genom två professionella team – en forskargrupp och en projektledar-/samordnargrupp, som i tät samverkan utvecklar, implementerar och utvärderar nya preventionsmetoder. Organisatoriskt hör STAD till Centrum för psykiatriforskning (CPF), en centrumbildning mellan Region Stockholm och Karolinska Institutet. Läs mer om STAD på: www.stad.org.

Då vår nuvarande projektkoordinator kommer vara föräldraledig under ett år så söker vi nu en vikarie med tillträde i september 2021.

I rollen som projektkoordinator hos STAD så är du involverad och stöttar i flera av våra spännande metoder och projekt. De metoder som koordinatorn till största del kommer vara delaktig i är STADs alkohol- och narkotikaförebyggande arbete riktat till krog- och nöjesmiljön, samt vårt dopningsförebyggande arbete riktat till gym och träningsanläggningar. Arbetet är till stor del administrativt med uppgifter inom bland annat kursadministration kopplad till STADs utbildningar för främst krog- och gympersonal. Utöver det kommer koordinatorn bl.a. att ha kontakt med föreläsare och i viss mån kursdeltagare, hantera hemsida för STAD (www.stad.org) och 100 % ren hårdträning (www.renhardtraning.com), uppdatera STADs sociala medier samt skriva och språkgranska texter som kommuniceras externt. Exempel på andra arbetsuppgifter är att koordinera och delta vid olika datainsamlingar.

Arbetet ställer höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter en utåtriktad, positiv personlighet, samt att du tycker om och har erfarenhet av att arbeta med nätverk. Du ska vara strukturerad, noggrann, ha god planeringsförmåga, vara van att arbeta både självständigt och i grupp, tycka om att arbeta administrativt, samt ha förmåga att hantera olika arbetsinsatser parallellt.

Kvalifikationer

  • Universitetsexamen på lägst kandidatnivå
  • Goda kunskaper inom folkhälsovetenskap
  • Erfarenhet av kursadministration
  • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av/goda kunskaper om lokalt förebyggande arbete
  • Goda kunskaper inom ANDT
  • Utbildning inom folkhälsovetenskap
  • Arbetat i Region Stockholms läroplattform Lärtorget
  • Erfarenhet av projektledning eller projektsamordning
  • Erfarenhet av att arbeta i forskningsprojekt

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats med ett gott kollegialt arbetsklimat där vi värnar om våra medarbetare. Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Stockholm.

För frågor om tjänsten kontakta Isabelle Sundin, HR-konsult, Centrum för psykiatriforskning, e-post: isabelle.sundin@sll.se.

Ansökan

Ansök här senast 2021-06-24.

Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.