Leg Psykolog eller Leg Psykoterapeut till Kompetenscentrum för psykoterapi

Kompetenscentrum för psykoterapi söker nu en legitimerad psykolog eller psykoterapeut med särskilda kunskaper inom kognitiv och beteendeterapeutisk teoribildning.

Om oss

Kompetenscentrum för psykoterapi (KCP) är en enhet för utbildning, kvalitetssäkring och forskning i psykoterapi inom Centrum för psykiatriforskning (CPF) i Stockholm. Vi sitter i trevliga lokaler i Liljeholmen.

Centrum för psykiatriforskning (CPF) är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och Institutionen för klinisk neurovetenskap, Karolinska Institutet (KI). CPF har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. Vi är idag c:a 300 medarbetare fördelat på SLSO och KI.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att ansvara för basutbildningar i psykoterapeutisk metod och vidareutbildningar i psykologisk behandling. Det innebär först och främst att du kommer att föreläsa för KCP:s studenter, ansvara för kurser och moment samt hålla i seminarier, handledning, handledningskollegier och examinationer. Du kommer även att arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra utbildningarna tillsammans med övriga kollegor. I tjänsten kan också ligga forskningsuppdrag (både sådana som redan är uppstartade på KCP och sådana som initieras av den som får tjänsten), undervisning på andra kurser och program på KCP samt kvalitetssäkring.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker är legitimerad psykolog eller psykoterapeut samt att du har särskilda kunskaper inom metoder med kognitiv och beteendeteoretisk utgångspunkt.

Det är meriterande om du har arbetat med undervisning, genomgått högskolepedagogisk utbildning, arbetat med handledning och genomgått handledarutbildning. Vi ser gärna att du kliniskt sett har arbetat med flera patientgrupper såväl med vuxna som med barn, unga och familjer. Du ska ha ett intresse för och gärna erfarenhet av forskning inom klinisk psykologi.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Samarbetsförmåga, initiativförmåga, social kompetens och förmåga till att driva egna projekt är viktiga egenskaper för tjänsten.

Övrig information

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Rekryteringen avser en tillsvidareanställning, heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Teamledare/gruppchef Markus Jansson-Fröjmark som nås på telefonnummer 073-6959190 eller på mailadress markus.jansson-frojmark@ki.se

Ansökan

Ansök här senast 2019-11-04