Skriv ut den här sidan

HR-konsult till Centrum för psykiatriforskning

Centrum för psykiatriforskning (CPF) är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och Karolinska Institutet. CPF har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. Vi är idag c:a 120 medarbetare.

Då vår HR-konsult ska vara föräldraledig  söker vi en HR-konsult för ett vikariat under ca ett år. Tjänsten är placerad vid CPFs stab.

Arbetsplatsen finns på Norra Stationsgatan 69.  

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara ett stöd till verksamhetens chefer i frågor om arbetsrätt/lagar, att arbeta med rekrytering, att ha ansvar för den årliga lönerevisionen, samverkan/förhandling med fackförbund, tillsammans med bitr. verksamhetschef representera arbetsgivaren i lokala samverkansgruppen, hantering av personalärenden och rehabiliteringsärenden, arbete med medarbetarundersökning, allehanda personaladministration samt arbetsmiljöarbete. Det kan också förekomma andra administrativa arbetsuppgifter. 

Du är ensam i din roll som HR-konsult men ditt arbete sker i ett nära samarbete med CPFs biträdande verksamhetschef och verksamhetschef. Utöver detta har du även samarbete och kontakt med SLSOs centrala personalavdelning och andra HR-konsulter inom SLSO. Du kommer även att ha ett nära samarbete med CPFs controllers gällande frågor kring lönekostnader och personalekonomi.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom personal- och arbetslivsfrågor samt erfarenhet av brett personalarbete. Erfarenhet av personalarbete inom landsting/kommun är meriterande. 

Du ser samarbete och samverkan med såväl kollegor som fackliga företrädare som en naturlig samarbetsform. Du ska självständigt kunna driva frågor och du har en god kommunikativ förmåga. Du behärskar svenska språket både i tal och skrift. Du har god datorvana både av Officepaketet och personaladministrativa system. Har du tidigare arbetat i personaladministrationssystemet Heroma så är det meriterande.  

Personliga egenskaper 

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och trivs med ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du är målinriktad, driver självständigt frågor inom HR/personal och har en vilja att utveckla dig själv och ditt arbete. Meriterande om du har arbetat med strategiska frågor inom HR. Du är strukturerad som person. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsform

Vikariat 1 år. Heltid (39,5 timme per vecka). Tillträde enligt överenskommelse, men som senast den 5 augusti 2019. 

Information om tjänsten lämnas av

Isabelle Sundin (isabelle.sundin@sll.se), HR-konsult, Centrum för psykiatriforskning

Ansökning

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök här senast 2019-05-17.

Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Övrig information 

Tjänsten avser en anställning inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med anknytning till Karolinska Institutet. Intervjuer sker löpande.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.