Skriv ut den här sidan

Administratör till MIQA-gruppen, Kompetenscentrum för psykoterapi

MIQA-gruppen är en del av Kompetenscentrum för psykoterapi (KCP), som i sin tur är en del av Centrum för psykiatriforskning (CPF), en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde och Karolinska Institutet. MIQA-gruppen utbildar inom Motiverande samtal (MI), kvalitetssäkrar MI-utövande via kodning av inspelade MI-samtal samt bedriver forskning inom MI. Vi söker nu en till administratör på 50%. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap på Norra Stationsgatan 69.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Ansvara för kommunikation med kunder/kursdeltagare via mejl och telefon
  • Administrera handledningsgrupper vid utbildningar (såsom att printa/mejla ut transkriptioner, skapa Skype-inbjudningar, kontakta deltagare som ska ta igen moment etc.)
  • Boka möteslokaler och utbildningslokaler
  • Beställa kontorsmaterial och kursmaterial
  • Färdigställa underlag för fakturahantering
  • Uppdatera webbportalen miqagruppen.org

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen.  Du har goda språkliga kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt. Du har god allmän datorvana och har goda kunskaper av  samtliga Microsoft Office-program. Vi kommer fästa stor vikt vid din personliga lämplighet.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, strukturerad och har god förmåga att prioritera vid arbetstoppar. Du är van vid att arbeta självständigt och samtidigt i nära samarbete med övrig personal. Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad.

Anställningsform

Allmän visstidsanställning på ett år, 50 %

Kontakt

Kontaktperson för frågor gällande tjänsten: Helena Lindqvist, Gruppchef MIQA, Helena.lindqvist@ki.se

Ansökning

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök här senast 2019-08-04. Urval av ansökningar kommer ske efter sista ansökningsdag.

Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Övrig information 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för placering av redan anställda medarbetare inom Region Stockholm.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.