1 Verksamheten

Centrum för psykiatriforskning (CPF) är ett kunskapscentrum för psykiatri, med delat huvudmannaskap mellan Karolinska Institutet (KI) och Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Vårt uppdrag är att producera internationellt konkurrenskraftig forskning, tillhandahålla utbildning, samt att utveckla och implementera evidensbaserade metoder i den psykiatriska vården.

Rubrik i brödtexten 

Den här rubriken ligger i sidans brödtext, och kommer inte att hamna på sidans innehållsförteckning. Endast Infoblock Kampanjwebb som ligger på sidans Innehållsyta kommer att hamna i innehållsförteckningen. 

  • Psykiatri
  • Forskning och utveckling
  • CPF

Lägga FAQ-block till innehållet

När vi använder sidtypen Kampanjwebb behöver sidornas innehålla ligga i den här typen av block - Infoblock kampanjwebb. Rubrikerna läggs till innehållet på sidan. Här kan man skriva text som beskriver innehållet i FAQ-blocken. FAQ-blocken har alltid blåa krysstecken. 

 

Expanderbart block

Dra in det expanderbara blocket i brödtexten på ditt Infoblock Kampanjwebb. 

Expanderbart block (den här rubriken kan vara rätt lång)

Den här blocktypen kan man också välja om man vill komprimera information och bara visa lite text - och läsaren får välja om man vill läsa mer genom att klicka på knappen (vars text man väljer själv) 

Tvåkolumnsblock

Text till tvåkolumnsblock

Här kan man lägga text till ett tvåkolumnsblock. Man kan även lägga länkar, byta färg på toppkanten, ha blocket med en annan bakgrundsfärg osv. Vill man ha en större rubrik lägger man den i texten och inte i Rubrik-fältet. 

Tänk på att förhålla texten till storleken på bilden. Bilden på sidan visas i måtten 600 x 450 (gjort under Edit Selected Images Vault Media).