Nätverksträff för spelberoendebehandlare – Digital träff via Zoom

  • 2022-05-02

  • 9.30 - 16

  • Kursen är en hybridkurs

Välkommen till vårens nätverksträff för spelberoendebehandlare! Nätverksträffen hålls den 2–3 maj 2022

Kursinformation

Träffen ger dig möjlighet att uppdatera dina kunskaper om spelberoende och behandling av spelberoende. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att nätverka med andra personer som arbetar med spelberoendebehandling. Detaljerat program kommer närmre inpå träffen.

Föreläsare

Nätverksträffen leds av Anders Nilsson, leg psykolog och doktor i psykologi och Viktor Månsson, leg psykolog och doktorand.

Praktisk information

Centrum för Psykiatriforskning har många års erfarenhet av behandling, utbildning och forskning rörande spelberoende och spelproblem. Besök gärna vår hemsida www.psykiatriforskning.se.

Vi har ett begränsat antal platser så anmäl dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot ditt deltagande!

Det innas möjlighet att delta på plats på Centrum för psykiatriforskning, Norra stationsgatan 69 Stockholm för ett begränsat antal deltagare beroende. I anmälningsformuläret väljer du om du vill delta på distans eller fysiskt. 

Sista anmälningsdatum är 3 april 2022. Efter att anmälningstiden har gått ut ses anmälan som bindande och en faktura skickas ut.

Centrum för psykiatriforskning, Behandlare, Kurator, Arbetsterapeut, Rehabkoordinator, Behandlingsterapeut, Psykolog, Skötare, Doktorand, Psykoterapeut, Socionom, Fysioterapeut, Läkare, Sjuksköterska, VT22, Kursformat, Distans, Klassrum