Nätverksträff för spelberoendebehandlare – Digital träff via Zoom

  • 2021-11-15

  • 9 - 16

  • Kursen ges digitalt

Välkommen till vårens nätverksträff för spelberoendebehandlare! Nätverksträffen hålls den 15-16 november digitalt via Zoom.

Kursinformation

Träffen ger dig möjlighet att uppdatera dina kunskaper om spelberoende och behandling av spelberoende. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att nätverka med andra personer som arbetar med spelberoendebehandling. Detaljerat program kommer närmre inpå träffen.

Föreläsare

Nätverksträffen leds av Anders Nilsson, leg psykolog och doktor i psykologi och Viktor Månsson, leg psykolog och doktorand.

Praktisk information

Centrum för Psykiatriforskning har många års erfarenhet av behandling, utbildning och forskning rörande spelberoende och spelproblem. Besök gärna vår hemsida www.psykiatriforskning.se.

Vi har ett begränsat antal platser så anmäl dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot ditt deltagande!

Det kan eventuellt finnas möjlighet att delta på plats på Centrum för psykiatriforskning, Norra stationsgatan 69 Stockholm för ett begränsat antal deltagare beroende på läget med pandemin och myndighetens riktlinjer, men bered er annars på en digital kurs. Vi håller er uppdaterade.

Sista anmälningsdatum är 11 november 2021. Efter att anmälningstiden har gått ut ses anmälan som bindande och en faktura skickas ut.

Centrum för psykiatriforskning, Behandlare, Kurator, Arbetsterapeut, Rehabkoordinator, Behandlingsterapeut, Psykolog, Skötare, Doktorand, Psykoterapeut, Socionom, Fysioterapeut, Läkare, Sjuksköterska, HT21, Kursformat, Distans