NECT Booster

  • 2022-11-09

  • 13 - 16

  • Norra Stationsgatan 69. plan 6

Kursen riktar sig till dig som har utbildning i antistigmabehandlingen NECT sedan tidigare och erfarenhet av att leda egna grupper. Kursen riktar sig också till dig som ännu inte har kunnat komma igång med egna grupper, men som har gjort viss planering och stött på frågeställningar som du vill ventilera med andra.

Kursinnehåll

NECT Booster erbjuder en möjlighet för dig att dela med dig och byta erfarenheter med andra. Tillsammans med föreläsarna kan ni hjälpa och stötta varandra vidare. Det kommer att finnas utrymme både för diskussioner i mindre grupper och tid för att sammanfatta dessa diskussioner i större grupp.

Hur har det gått att förbereda, rekrytera och komma igång? Vilka frågor och utmaningar har du stött på?

Anmälan

Du som anmäler dig till kursen arbetar med patienter med psykosproblematik och har erfarenhet av att leda grupper. Du ska inhämta godkännande av chef innan du anmäler dig. Anmälan är bindande för alla, så att kursplatser inte ska upptas av personer som inte avser att gå kursen. Avanmäl dig därför alltid om du inte kan gå utbildningen.

Föreläsare

Daniel Abrams, leg psykolog, NECT-utbildare. Hannes Liedner, egenerfaren, NECT-ledare.

Kursen ges fysiskt på plats.

Du ska inhämta godkännande av chef innan du anmäler dig. Anmälan är bindande för alla, så att kursplatser inte ska upptas av personer som inte avser att gå kursen. Avanmäl dig därför alltid om du inte kan gå utbildningen.

Sista anmälningsdagen är den 8 november 2022.

Centrum för psykiatriforskning, Psykiatriforskning , Behandlare, Kurator, Arbetsterapeut, Rehabkoordinator, Behandlingsterapeut, Psykolog, Skötare, Psykoterapeut, Socionom, Fysioterapeut/sjukgymnast, Sjuksköterska, Klassrum, HT22