Karolinadagen bjuder som vanligt på glädje och inspiration! Sjukhusdirektör Melvin Samsom inleder med tankar och framtiden följd av skådespelaren Morgan Alling som tillsammans med David Loid föreläser om hur vi hanterar varandras olikheter på jobbet. Precis som förra året ges dubbla föreläsningar.

Samla kollegorna och ställ upp i en interaktiv tävling om Karolinska där en tårta lottas ut. Dagen avslutas under högtidliga former med utdelning av Karolinapriset och efterföljande mingel!

Dagens konferencier är Marmar Moayedfar, Karolinapristagare 2014.

Mer information om Karolinadagen finns på Inuti.

Program

11.00 Välkommen

Dagens konferencier är 2014 års Karolinapristagare Marmar Moayedfar, enhetschef LNP9

11.05 Melvin Samson - Hur ska Karolinska utvecklas?

Möt sjukhusdirektören Melvin Samson som delar med sig av sina tanar inför framtiden.

11.40-12.40 Så hanterar vi olikheter på jobbet

Skådespelaren Morgan Alling och föreläsaren David Loid berättar om hur vi kan omfamna olika kompetenser och personligheter för att skapa de bästa arbetsteamen. Många känner nog igen sig i att det är svårt att få det att fungera på jobbet eftersom mycket energi går till olösta konflikter istället för det vi vill uträtta tillsammans. Hur ska vi egentligen göra för att hantera oss själva och varandra?

12.40-13.00 Interaktiv tävling om Karolinska

Ta med dina kollegor och delta i en interaktiv tävling om Karolinska. Tårta lottas ut bland deltagande lag.

13.10-14.10 Så hanterar vi olikheter på jobbet

Morgan Alling och David Loid ger ytterligare en föreläsning. Välj vilken tid som passar ditt schema bäst. Det får bra att se hela eller delar av föreläsningarna.

14.30 Prisutdelning och sång - Karolinapriset

Lyssna till sångensemble från Karolinska som inleder prisutdelningen. Efter prisutdelningen har du chansen att mingla tillsammans med pristagarna!

Lunch intill Birkeaulan

Passa på att besöka Karolinadagen under din lunch då lunchrestaurangen Frendo har specialerbjudnade på wraps intill Birkeaulan.

Varmt välkomment till att fira Karolinadagen tillsammans med dina kollegor!