Skriv ut den här sidan

Receptionist/Administratör till Centrum för psykiatriforskning

Centrum för psykiatriforskning (CPF) är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och Karolinska Institutet (KI). CPF har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. Vi söker nu en ny receptionist/administratör. Vi sitter i trevliga lokaler på Norra Stationsgatan 69.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av

  • Ta emot våra besökare och hantera passerkort
  • Lokalbokningar och vara ansvarig för all posthantering
  • Beställa kontorsmaterial
  • Fakturahantering: Godkänna inkommande fakturor i SLSOs fakturasystem Raindance
  • Personaladministration: Lägga scheman och ledigheter för personal i personalsystemet Heroma, i samråd med HR-konsult
  • Vara vår Fortbildningsenhet behjälplig med arkivering och registrering av studenter i systemet LADOK, det innebär även att lägga in betyg och skriva ut betyg
  • Vid behov hjälpa till med diverse administrativa arbetsuppgifter, som är kopplat till våra forskningsprojekt

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen.  Du har erfarenhet av arbete i reception och av administrativa arbetsuppgifter. Vi kommer fästa stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och strukturerad. Då du också är vårt ansikte utåt är det viktigt att du är positiv och framåt som person.  I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med övrig personal, och samverkanspartners. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.  Viktiga faktorer är att du är öppen, serviceinriktad, prestigelös och har en personlig mognad.  

Anställningen

Tidsbegränsad anställning på ett år med goda chanser till förlängning för rätt person.

Omfattning: Heltid

Kontaktperson

HR-konsult, Isabelle Sundin, isabelle.sundin@sll.se

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök här senast 2019-03-22.

Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Övrig information 

Anställning inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med anknytning till Karolinska Institutet. Intervjuer sker löpande. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.